Smart Balance AirBoard – City Cruiser

Dit Smart Balance Board is een volledig elektrisch board met 8,5 inch wielen waarmee het eenvoudig is jezelf tot wel 12 km per uur te verplaatsen. Het smart balance board heeft een hoge accu capaciteit waarmee het Smart Balance Board tot wel 20 km kan worden gebruikt.

Hoe werkt het Smart Balance Board 8,5 Inch:
Het Smart Balance Board heeft een oplaadbare accu van het merk LG welke voor gebruik eerst 2 uur dient te worden geladen.  Vervolgens zet u het Smart Balance Board aan door de aan / uit knop aan voorkant en kunt u op het board gaan staan. Door uw gewicht naar voren of naar achter te verplaatsen komt u in beweging en wanneer u meer druk zet op een bepaald been zult u die kant op gaan. Het is in het begin even wennen, maar met een beetje oefenen is het zowel door jong als oud goed te doen.

In gebruik name Smart Balance Board 8,5 Inch:
Het oefenen met een Smart Balance Board is het beste binnen op een vlakke ondergrond te doen. Ondanks dat het board door de ingebouwde gyroscoop zichzelf recht houdt is het toch even nodig te oefenen om handigheid in het gebruik van het balance board te krijgen.

Andere benamingen voor het Smart Balance Board 8,5 inch:
Het Smart Balance Balance Board heeft geen eenduidige benaming en wordt onder verschillende namen aangeboden. Zo worden tevens de namen, Mini Segway,
Hooverboard, Self Balancing Board, Accu voertuig, Smart Scooter, Airboard, Oxboard en nog veel meer namen gebruikt. Een hele hoop dus, maar er wordt hetzelfde product mee bedoelt. Het verschil zit hem in de maat van de wielen en de gebruikte materialen en Accu. Zo worden sommige Smart Balance Boards aangeboden met een niet merk accu. Wij leveren elke Smart Balance Board met een merk Accu van LG.

Informatie over prijs en levering leest u hier!